Newtom logo

NewTom produkterne Giano, VGi og 5G er blandt de bedste 3D systemer i verden. NewTom 5G er kåret som hurtigste CB system af Der Bild!

NewTom i Verona, Italien, er skaberne af det grundlæggende Cone Beam teknik, som bruges i mange 3D systemer verden over. De har fastholdt deres ledende position, når det gælder 3D røntgen og 5G som er noget helt specielt.

Newtom

FONA er et firma der bl.a. producer røntgenapparater til fordelagtige priser, i god kvalitet.

De er en etableret dental udstyrsvirksomhed. Gennem årtiers erfaring og en forståelse af tandlægens behov, leverer de komplette, stabile og tilgængelige løsninger. Uanset land eller specialisering kan enhver tandlæge i dag, finde en passende røntgenløsning fra FONA gennem DENT.

FONA
Fona logo
New life logo

New Life Radiology er et firma der bl.a. producer røntgenapparater til fornuftige priser.

New Life Radiology er et mindre brand på dentalmarket men med årtiers erfaring, har de unikke løsninger, med fokus på hvilke behov, der vil være i hverdagen. Det er brugen af udstyret, så det bliver nemmest muligt at betjene. De har en høj kvalitet og ekspertise  i fremstilling af enheder og assistance inden for dental røntgen. 

Best DC Toch Evo Style

DentalEye AB er et Svensk firma som udvikler software til digitalebilledbehandling. De har virksomhed i udkanten af Stockholm, Sverige. DentalEye personalet udvikler softwaren og håndtere teknisk support for kunder i Sverige og udlandet.

DentalEye AB er certificeret efter European medical device directive og ISO 13485 samt produktet DentalEye er lovpligtig CE-mærket fra version 3.2.

Fra 16. May 2018, DentalEye AB er ejet af ALMASOFT AB.

DentalEye
DentalEye Logo

I.C.LERCHER er et tysk firma der producerer produkter i høj kvalitet, de har en omhyggelig produktudvikling, som gør produkterne har en lang holdbarhed og høj brugsværdi. Produkterne er typisk helt i front i forhold til funktionalitet og brugervenlighed. I.C.Lercher producerer alle deres produkter “in house”, som blandt andet er intraorale kameraer og lupbriller.

 

i.c.lercher

Firmaet Troll Dental ligger i Sverige, hvor de udvikler og producerer deres produkter.

Troll Dental har et nært samarbjde med tandlæger om at udvikle og producere forbrugsvarer af høj kvalitet, som effektiviserer tandlægernes daglige arbejde, og dermed forbedrer klinikkens rentabilitet. De er konstant i bevægelse for at være på forkant med nye produkter og teknikker.

Troll Dental
TrollDental logo
DENTCALL ny logo

Med DENTCALL® er der nu helt nye muligheder for kommunikation på klinikken mellem medarbejderne, uden stress og forvirring.
DENTCALL® kaldeanlægget kan bestå af flere betjeningspaneler som typisk monteres på de enkelte klinikrum, og evt. tilsluttes ringeknappen på unitten.
Der kan også monteres betjeningspaneler i sterilisationen, på kontoret, i personalerummet, samt receptionen. DENTCALL® er et fleksibelt kaldeanlæg, som kan tilpasses din kliniks behov.

dentcall