Vi vil gerne gøre en forskel for dig

Her hos DENT finder du markedets bedste forhold mellem kvalitet og pris, når du skal investere i nyt udstyr til din klinik. Vi tilbyder kompetent rådgivning, salg og service af en række forskellige tandlægeudstyr, der bl.a. giver muligheden for, at lave røntgenoptagelser (fx panoramarøntgen) med høj kvalitet i 3D eller intraoralt. Derudover forhandler vi kaldeanlæg, sensorholdere, lupbriller og meget andet tandlægeudstyr fra anerkendte producenter.

Henrik Naursgaard

Ejer/Direktør

Vi startede virksomheden i år 2000, jeg har altid haft en passion for IT og elektronik siden jeg var helt lille, jeg kom faktisk helt tilfældigt til at arbejde i dentalbranchen og i dag ville jeg bestemt ikke være det foruden. Jeg har nu mere end 30 års beskæftigelse i branchen og holder mig ajour med kurser og produktmesser, samt en naturlig interesse for faget.

Henrik
Maria

Maria Leane

Bogholder/Marketingschef

Jeg har været ansat siden 2011, hvor jeg startede som ungarbejder, med at lave add hoc opgaver, men med tiden har jeg fået flere og flere ansvarsområder, mere erfaring og uddannelse. I dag sidder jeg med bogholderiet, facebook og laver reklamer, samt hjemmesider for DENT i Adobe Indesign og wordpress. 

Susanne Jeppesen

Konsulent/Underviser

Jeg er konsulent for DENT, jeg oplyser kunder om vores produkter og så holder jeg en god kontakt med dem. Jeg underviser vores NewTom kunder i brugen af 3D software, samt deltager på udstillinger og messer. Jeg er uddannet tandplejer og har en stor kontaktflade, hvor jeg besøger tandklinikker rundt om i landet. 

Susanne