Valget af sensorholder og digital sensor er essentielt, når du som tandlæge bruger intraoral røntgen til diagnosticering og behandling. Derfor fører vi her hos DENT et bredt udvalg af de anerkendte TrollByte sensorholdere. Disse kan kombineres med de fleste sensormærker. Samtidig gør de det muligt altid at placere sensoren i den optimale vinkel uden besvær, så undersøgelsen kan gennemføres på kort tid.

Her på siden kan du læse mere om:

– Hvordan du får en brugervenlig sensorholder i høj kvalitet, når du vælger TrollByte
– Hvordan med fordel kan kombinere TrollByte sensorholdere med en NewTom X-VS sensor

Står du med et akut behov for nye sensorholdere eller digitale sensorer, kan du bestille disse nemt og hurtigt her i webbutikken, DENTShop under TrollByte. Er du i tvivl om, hvilken type du skal vælge, er du velkommen til at kontakte os på 70 22 99 44 eller via kontaktformularen her på siden.

 

Spar tid og få optimale billeder med en TrollByte sensorholder

Med TrollByte får du en tynd, robust sensorholder, der er støbt i ét stykke og har en lav vægt. Det særlige design sikrer dig ikke alene et præcist røntgenbillede uden, at du først skal bruge tid på at montere centreringshjælpemidler. Der er også minimal risiko for, at du skal tage billeder om. Dermed er sensorholderen både tidsbesparende og sikrer en komfortabel undersøgelse for patienten.

I DENTShop kan du vælge mellem forskellige modeller af TrollByte sensorholdere. Med TrollByte Kimera får du et funktionelt design, der sikrer en optimal placering i patientens mund

Alle TrollByte sensorholdere er fremstillet i autoklaverbart plast i høj kvalitet. Ydermere skal du blot bruge tre sensorholdere for at gennemføre en komplet intraoral røntgenundersøgelse.

 

Kombiner TrollByte sensorholdere med en digital sensor fra NewTom

Hvilken sensorholder, du skal vælge, afhænger af, hvilken type digital sensor, I anvender på din tandklinik. Ønsker du den fulde effekt af de mange muligheder med TrollByte sensorholdere, kan du med fordel investere i de digitale sensorer fra NemTom. Uanset hvilken model du vælger, får du nemlig en hårdfør, pålidelig og stabil digital sensor.

Kombinerer du TrollByte sensorholdere med en digital sensor fra NewTom er du således sikret en optimal patient komfort og digitale billeder med en ideel billedkvalitet. Du kan samtidig gøre et godt digitalt køb, hvor du får en uovertruffen kvalitet til en attraktiv pris, når du handler her hos DENT. Vi importerer nemlig selv alt fra sensorholdere og digitale sensorer til noget af markedets førende digitale røntgenudstyr.

 

Få professionel rådgivning inden valg af sensorholder og digital sensor

Vil du vide mere om, hvordan en sensorholder fra TrollByte-serien og en NewTom digital sensor kan sikre, at du får mest ud af at anvende digital røntgen i din tandklinik? Med vores mange års erfaring i branchen og omfattende udvalg af førende digitale løsninger, kan vi her hos DENT sikre dig en grundig rådgivning. Vi har røntgenautorisation, og derfor kan vi også hjælpe med alt fra installation til efterfølgende service.

I DENTShop kan du købe sensorholdere, digitale sensorer og andre forbrugsvarer online hurtigt og sikkert, når det passer dig. Kontakt os også gerne på 70 22 99 44 eller mail@dent.dk, hvis du har spørgsmål eller ønsker et komplet tilbud på digital røntgen, der er skræddersyet til din økonomi og dine behov.