RØNTGEN

Med 3D røntgen får du som tandlæge et planlægningsværktøj med stor diagnostisk værdi. Det gælder ikke mindst ved implantatarbejde og tandregulering. Når du anvender 3D røntgen får du nemlig mulighed for at studere kæben fra flere vinkler og forstørre billedet efter behov. Her hos DENT kan du investere i den særlige NewTom 3D røntgen, der er blandt verdens førende løsninger inden for området.

Her på siden kan du læse mere om:

– Den unikke teknologi, du får glæde af, når du investerer i 3D røntgen udstyr fra NewTom
– Hvilke fordele du får ved at vælge os her hos DENT som din leverandør af tandlæge røntgen

Tag knivskarpe 1:1 røntgenbilleder i 3D, der giver komplet overblik

I de senere år har 3D røntgen vundet frem som en populær løsning på alt fra private tandklinikker til tandlægeskolerne og kæbekirurgiske afdelinger over hele landet. Som tandlæge får du nemlig nogle helt andre muligheder med denne teknik end ved CT scanninger og traditionel røntgen. Det skyldes ikke mindst den særlige Cone Beam teknologi, som producenten af NewTom udviklede i 1996.

Når du vælger en løsning fra NewTom til 3D røntgen får du således flere fordele som fx:

– 360° optagelser med knivskarpe 1:1 optagelser på grund af det minimale fokuspunkt
– Komplet overblik og nem deling som et resultat af en omfattende software fleksibilitet

Den unikke SafeBeam teknologi gør det ydermere muligt for dig at tilbyde dine patienter en sikker gennemførsel af 3D røntgen undersøgelsen. Teknologien sikrer nemlig, at strålemængden automatisk tilpasses patientens alder og størrelse.

Giv dine patienter en sikker og effektiv diagnosticering med 3D røntgen

Med DENT som din leverandør af 3D røntgen udstyr, får du en seriøs samarbejdspartner med mere end 30 års erfaring i branchen. Som officiel salgs- og servicefirma for QR Verona, producenten bag NewTom, kan vi tilbyde fire forskellige modeller: 5G, VGi, Giano samt Go. Uanset hvilken af disse, du investerer i, får du en 3D røntgen løsning, som sikrer en præcis diagnosticerings mulighed med mindst mulige gener for dine patienter.

Vil du vide mere om, hvilke fordele din tandklinik får ved at anskaffe en NewTom model til 3D røntgen, kommer vi gerne ud og rådgiver dig. Her kan vi sammen gennemgå forholdene i tandklinikken og jeres behov. Samtidig kan vi tale om forskellige finansierings muligheder. I mange tilfælde kan du også med fordel komme med ud på besøg ved en anden kunde som allerede anvender NewTom 3D røntgen.

Få en attraktiv totalaftale på 3D røntgen og andet tandlægeudstyr

Investerer du i 3D røntgen her hos DENT, har du chancen for at sætte nye standarder for diagnostik og behandling i din tandklinik. Ydermere kan vi tilbyde dig en attraktiv totalaftale, hvor vi varetager alt fra den indledende rådgivning over installation til den løbende service. Sidst men ikke mindst fører vi et bredt udvalg af tandlægeartikler til konkurrencedygtige priser.
Kontakt os på mail@dent.dk eller 70 22 99 44 og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få det optimale udbytte af at implementere 3D røntgen i din tandklinik

Røntgen er et uundværligt værktøj til alt fra tandregulering til implantatarbejde. Med den nye GIANO hybrid røntgen fra NewTom får du som tandlæge mulighed for at kombinere de mange fordele ved såvel 2D som 3D røntgen i én brugervenlig applikation. Vælger du en hybrid røntgen løsning her hos DENT, får du samtidig en kompetent service og rådgivning med udgangspunkt i behovene i netop din tandklinik.

Her på siden kan du læse mere om:

– Hvordan den nye GIANO hybrid røntgen sætter nye standarder for dental røntgen
– Hvordan du kan kombinere køb af hybrid røntgen med en attraktiv serviceaftale hos os

Har du spørgsmål til, hvordan du som tandlæge får mest muligt ud af røntgen i din klinik, er du velkommen til at kontakte os hos DENT via kontakt siden eller på telefon 70 22 99 44. Vi kommer også gerne ud til din tandklinik, og rådgiver dig om mulighederne med hybrid røntgen.

Sæt nye behandlingstandarder med GIANO hybrid røntgen fra NewTom

Gennem flere år har NewTom stået som garant for digital 3D røntgen i markedets absolut højeste kvalitet. Med teknologien bag den nye GIANO hybrid røntgen får du som tandlæge imidlertid mulighed for at sætte nye behandlingstandarder. Det skyldes ikke mindst, at du får adgang til et Field Of View (FOV) på op til hele 16 x 18 cm. Dermed er du sikret, at du kan få begge kæbeled med i en enkelt røntgenoptagelse. Mindste FOV er 4 x 4 cm.

Med NewTom Giano hybrid røntgen, får du adgang til 28 bi-dimensionale diagnostiske programmer:

– Tolv panoramiske røntgen programmer til standard såvel som specialoptagelser
– Fjorten TMJ og sinus programmer med mulighed for optagelser fra flere vinkler
– Ti CEPH programmer til optagelser fra siden i en bred vifte af formater
– Et program til Transversal Slice Imaging (TSI)

Via disse programmer kan du således tage digitale røntgenoptagelser til ethvert behov. For at sikre patienten en så komfortabel undersøgelse som muligt, kan du ydermere nemt og hurtigt skifte mellem disse via det brugervenlige integrerede kontrolpanel med touchskærm.

Fremtidssikre din tandklinik med banebrydende hybrid røntgen teknologi

Uanset om du som tandlæge anvender 2D eller 3D røntgen med en digital røntgen løsning, er du garanteret en høj billedkvalitet og en lav stråledosis. Ønsker du at anvende 3D røntgen på din tandklinik, skal du dog altid have et apparat til røntgenoptagelser i 2D. Med hybrid røntgen opfylder du ikke alene dette krav. Du sparer også plads i klinikken og sikrer et optimalt behandlingsflow.

Investerer du i den banebrydende GIANO hybrid røntgen teknologi her hos DENT, kan du således på mange måder fremtidssikre din tandklinik. Samtidig får du en kompetent samarbejdspartner med røntgenautorisation og mere end 19 års erfaring som leverandør af digital røntgen. Du er derfor sikret en attraktiv full-service aftale, der også inkluderer installation og lovpligtige eftersyn hvert år.

Invester i hybrid røntgen i markedets bedste kvalitet til en attraktiv pris

Der er mange fordele ved at vælge DENT som din leverandør af hybrid røntgen. Foruden vores brede erfaring kan vi tilbyde et bredt udvalg af udstyr til digital røntgen med markedets bedste forhold mellem kvalitet og pris. Er uheldet ude, er du også garanteret en hurtig og kompetent support uanset, hvor i landet din klinik er. Download blot vores fjernsupport software her på siden.

Vil du vide mere om den nye GIANO hybrid røntgen fra NewTom? Kontakt os på 70 22 99 44 eller på Kontakt siden og tag første skridt mod nye og forbedrede røntgenoptagelser i din tandklinik.

Med digital røntgen på din tandklinik får du et væld af fordele for både dine patienter og dig som tandlæge. Det skyldes ikke mindst, at denne metode minimerer spildtid på billedfremkaldelse og giver mulighed for at lagre optagelser på computeren eller sende dem i en e-mail hurtigt og enkelt. Samtidig er der en væsentligt lavere stråledosis, og der bliver ikke brugt kemikalier, når du anvender digital røntgen.

Her på siden kan du læse mere om:

– Hvordan du får intraoral røntgen til en konkurrencedygtig pris ved at vælge Best DC Touch
– Hvordan NewTom Giano forbedrer billedkvaliteten ved panorama/ceph røntgen

Har du brug for hjælp til at finde den rette løsning til netop din tandklinik, står vi her hos DENT klar til at rådgive dig om valg af digital røntgen udstyr. Kontakt os derfor allerede i dag på 70 22 99 44.

Vælg Best DC Touch til intraoral digital røntgen med en imponerende dybdeskarphed

Ønsker du at bruge digital røntgen til intraorale røntgen optagelser, kan du her hos DENT investere i den nye DC røntgen Best DC Touch med et fokuspunkt på blot 0,3. Dette giver dig en imponerende dybdeskarphed, som afslører selv de mindste skader i patientens tænder. Kombinerer du fordelene ved det ekstremt lave fokuspunkt med digitale sensorer, kan du således sikre en optimal diagnostik.

Når du anvender Best DC Touch og sensorer til intraoral digital røntgen, er du sikret en både pålidelig og fleksibel løsning til en konkurrencedygtig pris. Det skyldes særligt den aluminiumsstøbte arm, der kan fås med en længde på 40, 60 eller 80, 100 cm. Denne kan monteres på væggen eller på unit. Det ergonomiske design, der kendetegner Best DC Touch, sikrer samtidig en optimal patientkomfort.

Forbedre billedkvaliteten ved digital røntgen med NewTom Giano

Vælger du os her hos DENT som leverandør af digital røntgen udstyr, har du også mulighed for at tage knivskarpe pan/ceph optagelser med høj diagnostisk værdi. Med NewTom Giano har du nemlig for at tage panoramarøntgen optagelser med en unik sensor.

 Hvorfor vælge DENT som din leverandør af udstyr til digital røntgen?

Investerer du i digitalt røntgenudstyr til din tandklinik her hos DENT, er du ikke blot sikret et bredt udvalg fra markedets førende producenter til en favorabel pris. Vi har også røntgenautorisation og mange års erfaring som leverandør af digital røntgen til både offentlige og private tandklinikker. Derfor kan du trygt overlade både installation og de lovpligtige eftersyn til vores kompetente medarbejder.

I dag kan du som tandlæge anvende røntgen til at skabe markant bedre resultater og en behandling med mindst muligt ubehag for dine patienter. Det gælder ikke mindst, når du investerer i nyere teknologiske muligheder til at gennemføre digitale eller 3D røntgen undersøgelser. Disse teknikker gør det nemlig muligt at opnå en billedkvalitet, der er op til 300 procent højere, til trods for en minimal stråling.

Her på siden kan du læse mere om:

– Hvordan du som tandlæge får det fulde udbytte af røntgen med det rette udstyr
– Hvilke digitale og 3D røntgen løsninger til tandlæger, vi fører her hos DENT

Vil du forbedre den behandling, du som tandlæge kan tilbyde dine patienter ved hjælp af røntgen? Her hos DENT har vi mere end 30 års erfaring i dental branchen og røntgenautorisation. Derfor har vi den rette ekspertise til at finde en løsning, som matcher dine behov. 

Yd en optimal tandlægebehandling med det rette røntgen udstyr

Ved mere komplekse behandlinger som fx implantatarbejde, paradentosebehandling og tandregulering kan du som tandlæge benytte røntgen som et effektivt planlægningsværktøj. Dertil kan du i mange tilfælde opdage tandskader hos patienten tidligt ved hjælp af røntgen ved de regelmæssige eftersyn. Det skyldes, at røntgenbilleder giver dig et detaljeret overblik over alle dele af mundhulen og kæben.

Som tandlæge kan røntgen udstyr imidlertid være en omfattende investering. Ønsker du det fulde udbytte af de fordele, som røntgen giver dig som tandlæge, er det derfor vigtigt, at du vælger det rette udstyr. Benytter du 3D eller digital røntgen på din tandklinik får du ikke blot en markant bedre billedkvalitet. Du kan også nemt integrere billederne i elektroniske journaler eller sende dem i sikre e-mails.

Invester i røntgen til tandlæger i markedets højeste kvalitet

Har du besluttet dig for at investere i nyt røntgen udstyr til din tandklinik, finder du her hos DENT nogle af de mest avancerede løsninger på markedet. Vi er blandt andet officielt salgs- og servicefirma for NewTom. Dette er firmaet bag den innovative Cone Beam teknologi, som er kernen i NewTom 3D røntgen modellerne. Vælger du en af disse, får du som tandlæge røntgen billeder fra alle vinkler i én optagelse.

Ønsker du at anskaffe nyt digitalt røntgen udstyr til tandlæger, kan du vælge imellem:

– Best DC Touch med 60/70 kV 4/7 mA røntgenhoved, udstyret kan monteres på enten unit eller væg
– NewTom Go til panorama/ceph røntgen med 2D rotation og multifokus billedbehandling

Uanset hvilke af vores løsninger inden for 3D og digital tandlæge røntgen du vælger, er du sikret, at kvaliteten og sikkerheden er i top. Dermed får helt nye muligheder, når det kommer til diagnosticering og planlægningen af en tandbehandling såvel som dokumentation og opfølgning.

Få hjælp til at finde det rette tandlæge røntgen udstyr til dine behov

Her hos DENT står vi klar til at hjælpe dig med at finde den optimale tandlæge røntgen løsning til netop dine behov. Det gælder uanset, om du har en mindre privat tandklinik eller måske repræsenterer en kæbekirurgisk afdeling på et hospital. Du kan læse mere om alle fordelene ved vores digitale og 3D røntgen udstyr her på siden. Inden du vælger, tilbyder vi også at komme ud og rådgive dig.