Som tandlæge er lupbriller i den rette kvalitet et uundværligt værktøj, der er med til at sikre, at dine patienter får en optimal behandling og diagnostik. Her hos DENT fører vi derfor et bredt udvalg af lupbriller til tandlæger fra tyske I.C. Lercher, der igennem årtier har været blandt de førende producenter i dentalbranchen. Det betyder, at du er sikret en høj kvalitet, når du investerer i lupbriller hos os.

Her på siden kan du læse mere om:

– Hvilke fordele du som tandlæge får ved at vælge lupbriller fra I.C. Lercher
– Hvordan du får mere ud af dine lupbriller ved at supplere med LED lys

Ved du allerede nu hvilke I.C. Lercher lupbriller, du som tandlæge har brug for, kan du købe dem nemt og hurtigt online her på siden i vores webbutik, DENTShop. Har du spørgsmål, eller ønsker du individuel rådgivning, er du også velkommen til at kontakte os på mail@dent.dkeller 70 22 99 44.

 

Skab et perfekt slutresultat med lupbriller i optimal kvalitet

Vælger du som tandlæge lupbriller fra I.C. Lercher, får du en optimal optisk kvalitet med en fremragende dybdeskarphed og kantdefinition. Med den innovative VDC lup teknologi får du således mulighed for at finjustere behandlingen undervejs på baggrund af detaljer, som ikke kan ses med det blotte øje. Dermed opnår du en ideel visuel kontakt med patienten, der sikrer et markant bedre slutresultat.

For mange tandlæger kan det være svært at vænne sig til at bruge lupbriller. Derfor er alle lupbriller fra I.C. Lercher udviklet med:

– Dugfri beskyttelsesglas
– Aftagelig komfort næsepude
– Væske- og støvtæt linse med en forstørrelsesgrad på 3,0 – 3,8
– Mulighed for tilpasning til egne briller

Når du anvender disse lupbriller som tandlæge, er du således sikret, at din komfort går op i en højere enhed med den udtalte optiske kvalitet og høje sikkerhedsstandarder.

 

Få mere ud af dine lupbriller som tandlæge med LED lys

Ønsker du den optimale effekt af de fordele, som lupbriller giver for dig som tandlæge, kan du supplere lupbrillerne med det kompakte LED lys fra I.C. Lercher. Med dette lys får du mulighed for at opnå en effektiv belysning af mundhulen uden skygger. LED lyset yder nemlig en skarp coaxial belysning, der er specielt designet til brug af tandlæger. Samtidig har det en dagslys-farvetemperatur på 5700 kelvin.

Benytter du LED lys sammen med lupbriller i dit daglige arbejde som tandlæge, får du et optimalt arbejdsredskab, der er designet, så det er både nemt og komfortabelt at bruge. Det indebærer, at det blot vejer 12 gram og kan monteres på lupbriller fra alle de anerkendte mærker i én hurtig bevægelse. Dertil er det udstyret med en smart batteriteknologi og innovative mobile applikationer.

 

Find de rette lupbriller til dine behov her i webshoppen

Overvejer du at investere i lupbriller? I DENTShop kan du vælge mellem et bredt udvalg af lupbriller fra I.C. Lercher med den innovative VDC lup teknologi. Ydermere kan du vælge imellem flere forskellige farver og eventuelt supplere med LED lys. Er du i tvivl om, hvilke lupbriller du som tandlæge har brug for, rådgiver vi dig gerne. Kontakt os blot på 70 22 99 44 eller skriv til os på mail@dent.dk.