Med et intraoral kamera har du som tandlæge mulighed for at diagnosticere eventuelle skader tidligere. Dermed kan du igangsætte den rette behandling på et stadie, hvor skaden endnu ikke er for omfattende. Investerer du i et intraoral kamera i tysk topkvalitet fra I.C. Lercher her hos DENT, får du et effektivt og fleksibelt arbejdsredskab. Dette giver dig helt nye muligheder i den daglige diagnostik og behandling.

Her på siden kan du læse mere om:

– Hvordan de intraorale kameraer fra I.C. Lercher er både robuste og fleksible i brug
– Hvordan et intraoral kamera giver mulighed for både foto- og videooptagelser i høj kvalitet

Ønsker du at sætte nye standarder for behandling og dokumentation i din tandklinik ved hjælp af et intraoral kamera, kan du vælge mellem to modeller i webbutikken, DENTShop. Har du spørgsmål, kan du også kontakte os på 70 22 99 44 i vores åbningstid eller på mail@dent.dk.

 

Invester i et robust intraoral kamera med optimal brugervenlighed

Investerer du i et intraoral kamera til din tandklinik her hos DENT, er du sikret en kvalitet og teknologi, som er blandt markedets bedste. Samtidig er brugervenligheden i top, da du med blot et enkelt klik på touchringen får et præcist billede, der dokumenterer selv de mindste revner i patientens tænder. Det gælder uanset, hvilket I.C. Lercher intraoral kamera, du vælger fra vores sortiment.

Fælles for D-Cam HD S 90 og D-Cam HD S 0 fra I.C. Lercher er, at du får et intraoral kamera med:

– Mulighed for forstørrelse op til 100 gange og optimal LED belysning
– Enkel installation og mulighed for anvendelse i flere klinikrum
– USB 2.0 tilslutning til PC, notebook eller TV/video monitor
– Et robust aluminiumshus, der effektivt beskytter mod snavs og fugt

Begge intraorale kameraer har desuden en Microsoft-baseret standard programmering. Derfor kan de integreres med næsten alle journal- og røntgenprogrammer, der kører på en Windows platform.

 

Integrer dit intraoral kamera med DentalEye software for bedre billedhåndtering

Vil du tage digitale billeder og videooptagelser med flotte farver og en fremragende billedkvalitet, er et I.C. Lercher D-Cam HD S intraoral kamera en ideel investering. Det skyldes ikke mindst den højtopløselige CCD-chip og den innovative, dugfrie 0° eller 90°-optik såvel som de 16 LEDer, der omkranser linsen. Dertil kan du nemt fokusere på molarer, makrooptagelse eller lave ekstraorale optagelser.

For at få det optimale udbytte af et intraoral kamera, er det imidlertid nødvendigt, at du integrerer det med dental røntgensoftware, der matcher dine behov. Derfor fører vi her hos DENT det anerkendte DentalEye software til intraorale kameraer, der sikrer dig en fleksibel håndtering af alle optagelser, i flere udgaver. Vi rådgiver dig naturligvis gerne om hvilken udgave, der passer til netop din tandklinik.

 

Få hjælp til at finde det rette intraorale kamera til netop din tandklinik

Uanset om du er på udkig efter et nyt intraoral kamera til din tandklinik, eller du måske har brug for udstyr til andre former for dental røntgen, kan du finde, hvad du søger i vores sortiment. Med vores mangeårige erfaring kan vi ydermere hjælpe dig med at vælge den rette løsning til netop dine behov. Ønsker du rådgivning, er du derfor velkommen til at kontakte os via mail@dent.dk eller på 70 22 99 44.